PKPRI Kota Bandung Siap Nyanghareupan Sagala Rupa Parobahan Di Taun 2014

Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI) kota Bandung  siap  nyanghareupan sagala rupa parobahan di taun 2014  nu kondisina cukup beurat lian ti  taun  lumangsuna  gantina presiden oge  di taun 2014 ngarupakeun taun munggaran pengurus  masa bakti 2014-2018 nu aya dina  kaayaan transisi robahna undang-undang  koperasi  tinu heubeul UU.No.25 taun  1992 ka  nu anyar UU No.17 Taun  2012 “ Ku ayana parobahan  pimpinan  nagara tangtuna  bisa wae kamungkinannana  bakal  mangaruhan kana   kondisi sosial ekonomi jeung politik kurang kondusif. Nyakitu deui   kua ayana undang- undang anyar perlu nyiapkeun lengkah  efektif “. Ceuk

Dina Acara RAT Taun Buku 2013 Pengurus Koperasi Mimitran Periode 2014-2016 Diistrenan

Koperasi Pegawai Republik  Indonesia (KPRI) Guru  & Karyawan  “ Mimitran “ kecamatan Sukasari kota Bandung Ngalaksanakeun kagiatan Rapat Anggota Taunan (RAT) taun buku 2013 lumangsung di SD Negeri Isola 1-2 ,Jl.Gegerkalong Girang No.12 Bandung,Kemis   2 Januari 2014. Kagiatan diluuhan   263  undangan anggota  tina sajumlah 304 anggota dipibanda ngawengku  90 lalaki, 214 awewe sarta nu  mutasi  5 anggota  dipingpin Ketua Periode 2011-2013 Nanan Warya   katut rengrengan  turta  pengawas sarta  diluuhan  Kepala Balatkop UKM Perindag kota Bandung Drs.Herna Herdiana MM nyuluran Kepala UKM Perindag kota Bandung Drs.Ema Sumarna M.Si,Pengurus Dekopinda kota Bandung Drs.Asep Supriatna  sarta pengurus PKPRI kota Bandung Drs.Kustiwa Benoputra M.Pd.

DR.Pipin Arifin M.M.Pd Kepala Sakola SDN Banjaran 1 Kabupaten Bandung Meunang Gelar Doktor

Drs.Pipin  Arifin M.M.Pd  kalahiran Bandung  2 Desember 1962  kiwari nyepeng kalungguhan salaku Kepala Sakola SDN Banjaran 1 kabupaten Bandung mimiti  kuliah asup ka Program Pasca Sarjana  S3  (Doktor)  Universitas Islam Nusantara (Uninus) Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung  taun 2010 sedengkeun  ngarengsekeun kuliahna mah dina poe Rebo 6 Nopember 2013.ku ngaliwatan  sidang ujian terbuka mertahankeun disertasina nu ditandeskeun lulus kukituna boga hak make gelar Doktor ( DR)  Ilmu Pendidikan  Program Studi Manajemen Pendidikan .” Alhamdulliah geuningan rengse oge ari dikeureuyeuh  mah sok sanajan  bari jeung sibuk  ngurus  pagawean sapopoe di sakola sarta  jeung urusan kulawarga di imah  ”..ceuk Pipin  nu di taun 1989 kawin jeung Teti

STT Mandala Wisuda 143 Lulusan

Sekolah Tinggi Teknologi Mandala (STT) Mandala  kampusna di Jl.Soekarno-Hatta No.597  Bandung poe Saptu 18 Januari 2014 ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda jenjang sarjana teknik (S1)  jeung ahli madya teknik (D –III)  taun akademi 2013/2014 ngawisuda 143 lulusan. Kagiatan acarana lumangsung di  Gedong Serba Guna STT Mandala   dina prosesi sidang terbuka senat STT Mandala,Jl.Mandala Kiara Condong Bandung dipimpin Ketua STT Mandala Prof.Dr.H.Dwiyono,MT sakalian ngistrenan  lulusan  nu dina ieu kasempetan diluuhan kepala Sub Bagian Kepegawaian Kopertis Wilayah IV Atin Afiatin,S.Sos,M.Si nyuluran Koordinator Kopertis Wilayah IV  Jabar & Banten Prof.Dr.Ir.H..Abdul Hakim Halim M.Sc,Ketua Yayasan Pendidikan “ Bina Teknika” nu mayungan ieu lembaga sarta orang tua wisudawan.