20 Mahasiswa Ikopin Rek Meunang Bantuan Pendidikan ti PT Taspen

PT.Taspen (Persero) bakal mere bantuan biaya pendidikan pikeun 20 mahasiswa  Ikopin  Program Studi Sarjana (S1) jeung Diploma ( D3) nu keur masih keneh  aktif kuliah di taun akademik  2014/2015 .Hal ieu ditetelakeun Rektor Ikopin ( Institut Koperasi Indonesia) Dr.(HC).Ir.Burhanuddin Abdulah,MA  dijejeran  Kepala Bagian Humas  & Promosi Ikopin. Lucky Kurniasari S.Sos  di kampus Jatinangor saperti diberitakeun Koran