2.333 Sarjana Lulusan UPBJJ – UT BandungNarima Izajah

Aya 2.333 sarjana (S1) lulusan  Unit Program Belajar Jarak Jauh (UPBJJ)  Universitas Terbuka (UT)  Bandung nu narima izajah dina acara kagiatan Upacara Penyerahan Ijazah (UPI) lumangsung poe Rebo 27 Februari 2013 di gedong Graha Batununggal Indah,Jl.Soekarno-Hatta Buah Batu Bandung. Sajumlah lulusan ieu teh  ngawengku  masing-masing  1.776  ti program  Pendas PGSD jeung  557 PGPAUD sarta 3 lulusan Non Pendas ngarupakeun hasil yudicium 7 Agustus,04 Oktober jeung 10 Desember 2012. Tina sajumlah lulusan  kapeto aya  3 lulusan  meunang Indek Prestasi Kumulatif (IPK) pangonjoyna ti  PGPAUD kabehannana  asal kabupaten Kuningan nyaeta Pipih Nafilah M,S.Pd.AUD  (IPK 3,86), Eni Sukaeni,S.Pd.AUD (3,79),Yesi Nurmalia,S.Pd .AUD  (3,78).   Kagiatan acara masrahkeun izajah  lian ti diluuhan rektor UT  Prof.Ir.Tian Belawati M.Ed.Ph.D oge Kepala Dinas Pendidikan &