Workshop Seminar Nasional Jeung Musda VI FPPT Jabar Hilman Firmansyah,S.IP,M.AP Ketua Umum FPPT Jabar Periode 2016- 2019

Forum Perpustakaan Perguruan Tinggi (FPPT) Wilayah Jawa Barat ngayakeun  kagiatan acara Workshop,seminar nasional jeung Musda (Musyawarah Daerah) ka VI nyokot tema “Reference Manager Meningkatkan Kualitas Karya Ilmiah Perguruan Tinggi”  lumangsung Salasa- Rebo Salengkapna

845 Mahasiswa UT Bandung Miluan OSMB Non PGSD 2016.2 Baheula Mahasiswa UT Mayoritas Manula Kiwari Lolobana Wanoja

Unit Program Belajar Jarak Jauh (UPBJJ) Universitas Terbuka (UT) Bandung poe Saptu – Minggu, 06 -07 Agustus 2016 ngalakanakeun kagiatan acara Orientasi Studi Mahasiswa Baru (OSMB) Non Pendidikan  Guru Sekolah Dasar (PGSD) Salengkapna

STKIP Pasundan Kudu Ngalahirkeun Lulusan Kompetensi Rancage Hate

Pelaksana Harian(Plh) Ketua Sekolah Tinggi Keguruan Ilmu Pendidikan (STKIP) Pasundan Cimahi Prof.Dr.Ali Anwar Yusuf,M.Si miharep STKIP Pasundan kudu  jadi Lembaga Pendidikan Tenaga Kependidikan (LPTK) nu mampu ngalahirkeun lulusan mibanda kompetensi rancage  hate Salengkapna

STT Mandala Bandung Ngahasilkeun 5.463 Lulusan

Sekolah Tinggi Teknologi (STT) Mandala Bandung  poe Saptu 28 Mei 2016 lumangsung di Gedong Serba Guna  Kampus STT Mandala Jl.Soekarno-Hatta No.597 (Terusan Kiaracondong Bandung)  ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda taun akademik  2015/2016 ngawisuda Salengkapna

Wisuda ka 64 UIN SGD Bandung Ngistrenan 745 Lulusan

Rektor Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung Prof.Dr.H.Mahmud M.Si  poe Saptu 28 Mei 2016 di Gedong  Anwar Musaddad  Mingpin Sidang  Senat Terbuka Wisuda  ka 64 Taun Akademik 2015-2016 Ngistrenan Salengkapna

Workshop Seminar Nasional Jeung Musda VI FPPT Jabar Hilman Firmansyah,S.IP,M.AP Ketua Umum FPPT Jabar Periode 2016- 2019

Forum Perpustakaan Perguruan Tinggi (FPPT) Wilayah Jawa Barat ngayakeun  kagiatan acara Workshop,seminar nasional jeung Musda (Musyawarah Daerah) ka VI nyokot tema “Reference Manager Meningkatkan Kualitas Karya Ilmiah Perguruan Tinggi”  lumangsung Salasa- Rebo , 9- 10 Agustus 2016 di Hotel Isola Resort Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) Jl.Dr.Setiabudi No.229 Bandung. Saperti diberitakeun Koran Giwangkara  Kagiatan acarana diiluan 77 peserta perwakilan ti sababaraha Perguruan Tinggi Negeri (PTN) jeung Perguruan Tinggi Swasta (PTS)  di wilayah Jabar anggota FPPT tina sajumlah 215 anggota sarta diluuhan Ketua Pelaksana Kegiatan Agus Wardana,S.Sos (Kepala Perpustakaan Itenas)

845 Mahasiswa UT Bandung Miluan OSMB Non PGSD 2016.2 Baheula Mahasiswa UT Mayoritas Manula Kiwari Lolobana Wanoja

Unit Program Belajar Jarak Jauh (UPBJJ) Universitas Terbuka (UT) Bandung poe Saptu – Minggu, 06 -07 Agustus 2016 ngalakanakeun kagiatan acara Orientasi Studi Mahasiswa Baru (OSMB) Non Pendidikan  Guru Sekolah Dasar (PGSD) Masa Registrasi 2016.2  temana  “Dengan Memanfaatkan Open Education Resources (OER) Kita Tingkatkan Hasil Belajar  diiluan 845  mahasiswa baru lumangsung  di Kantor UPBJJ-UT Bandung Jl.Raya Panyileukan No.1A Soekarno- Hatta Bandung. Kagiatan acara saperti diberitakeun Koran Giwangkara  diluuhan Kepala UPBJJ-UT Bandung Dra.Dina Thaib M.Ed sarta para pengurus Pokjar di wilayah kerja UPBJJ-UT Bandung,Koordinator & Kasubag TU UPBJJ-UT Bandung

Taun 2016 PKPRI Kota Bandung Ngalaksanakeun Reformasi Usaha

Pikeun ngudag sasaran target taun 2016 diperlukeun sumanget dedikasi tisakabeh perangkat organisasi, boh pengurus, pengawas, pengelola nyakitu deui  anggota dina ngajalankeun  peranna masing-masing  sangkan tujuan Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI ) kota Bandung bisa ngawujud.. “ Disagedengeun eta oge  perlu ayana  situasi lingkungan jeung suasana lingkungan gawe bareng antara PKPRI jeung Primer  Koperasi  Pegawai Republik Indonesia (KPRI) nyakitu deui jeung Koperasi Sekunder  tingkat pangluhurna  sacara harmonis,terbuka,akrab jeung babarengan kulantaran

STKIP Pasundan Kudu Ngalahirkeun Lulusan Kompetensi Rancage Hate

Pelaksana Harian(Plh) Ketua Sekolah Tinggi Keguruan Ilmu Pendidikan (STKIP) Pasundan Cimahi Prof.Dr.Ali Anwar Yusuf,M.Si miharep STKIP Pasundan kudu  jadi Lembaga Pendidikan Tenaga Kependidikan (LPTK) nu mampu ngalahirkeun lulusan mibanda kompetensi rancage  hate (berpikir kritis), jembar panalar (berwawasan luas) sarta panceg ageman (kuat keyakinannya) mampu saingan jeung lulusan ti LPTK sejen boh di tingkat regional,nasional sarta internasional. Harepan ieu didugikeun dina biantarana acara Wisuda Sarjana Ka XXXII   jeung Magister pendidikan

STT Mandala Bandung Ngahasilkeun 5.463 Lulusan

Sekolah Tinggi Teknologi (STT) Mandala Bandung  poe Saptu 28 Mei 2016 lumangsung di Gedong Serba Guna  Kampus STT Mandala Jl.Soekarno-Hatta No.597 (Terusan Kiaracondong Bandung)  ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda taun akademik  2015/2016 ngawisuda 107 lulusan ngawengku 65 S1 jeung 42 D3 nyaeta ti program S1jurusan Teknik Elektro 22 lulusan,Teknik Informatika 10 lulusan,Teknik Sipil 16 lulusan,Teknik Mesin 18 lulusan sarta ti program D3 Teknik Elektro 8 lulusan,Informatika 1 lulusan jeung Teknik Mesin 32 lulusan.