Ceuk Prof.Dr.Uman Suherman,AS.M.Pd : STIKES & AKBID Can Loba Mibanda Dosen Linier

Pikeun  ngabuktikeun Perguruan Tinggi Swasta (PTS) geus   ngalaksanakeun  pendidikan  dumasar Standar Nasional Pendidikan Tinggi (SNPT)  bisa diaudit  ngaliwatan akreditasi..Kukituna  akreditasi  ngabogaan  sababaraha standar  ti  miti tata kelola,kemahasiswaan, penelitian,pengabdian, publikasi ,SDM nepi ka Salengkapna

Perguruan Tinggi Henteu Bisa Deui Mibanda sifat Lokal

Ketua Badan Pengurus Yayasan Islam Nusantara  Letjen TNI (Purn) H.Achmad Roestandi,SH nu mayungan Universitas Islam Nusantara (UNINUS) saperti diberitakeun Koran Giwangkara    netelakeun  Persaingan luar biasa  di widang Pendidikan Tinggi  dialaman ayeuna  nu Salengkapna

Milangkala Kopertis Wilayah IV Ka 49

Dina raraga milangkala atawa  mieling Hari Ulang Taun (HUT) Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten nu ka 49 ceuk Ketua Panitia HUT Drs.Wahyudin Tahedi,M.Si nu oge salaku Kepala Bidang Kelembagaan & Informasi Salengkapna

Pramuka Mere Kagiatan Positif, Konstruktif Jeung Edukatif

Gerakan Pramuka mere kasempetan ka mahasiswa Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD)  Bandung pikeun  ngalakukeun kagiatan positif, konstruktif, jeung  edukatif. “Lian ti kitu  kagiatan pendidikan kepramukaan oge  mere pangaweruh  jeung  Salengkapna

UIN SGD Bandung Ngalaksanakeun Sistem Adminitrasi Jeung Akademik Sacara on line

Rektor Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung Prof.Dr.H.Mahmud,M.Si netelakeun di taun 2017 ayeuna UIN SGD Bandung giat ngokolakeun kampus sangkan leuwih modern turta professional.Sakabeh sistem boh akademik nyakitu deui Salengkapna

Ceuk Prof.Dr.Uman Suherman,AS.M.Pd : STIKES & AKBID Can Loba Mibanda Dosen Linier

Pikeun  ngabuktikeun Perguruan Tinggi Swasta (PTS) geus   ngalaksanakeun  pendidikan  dumasar Standar Nasional Pendidikan Tinggi (SNPT)  bisa diaudit  ngaliwatan akreditasi..Kukituna  akreditasi  ngabogaan  sababaraha standar  ti  miti tata kelola,kemahasiswaan, penelitian,pengabdian, publikasi ,SDM nepi ka  kapasitas aspek  dosen. “Ngeunaan dosen  di  Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan (STIKES), ,Akademi Kebidanan   (AKBID) , Akademi  Perawat (AKPER),Politeknik Kesehatan  kiwari  masih loba  nyanghareupan  masalah nyaeta   masih can loba  mibabanda   dosen linier “. Ceuk Koordinator Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten Prof.Dr.Uman  Suherman A.S,M.Pd  dibarengan Kepala Bidang Kelembagaan

Perguruan Tinggi Henteu Bisa Deui Mibanda sifat Lokal

Ketua Badan Pengurus Yayasan Islam Nusantara  Letjen TNI (Purn) H.Achmad Roestandi,SH nu mayungan Universitas Islam Nusantara (UNINUS) saperti diberitakeun Koran Giwangkara    netelakeun  Persaingan luar biasa  di widang Pendidikan Tinggi  dialaman ayeuna  nu nyababkeunnana  bisa tina  sagala rupa hal ,tapi diantarana  nu paling aktual jeung  relevan nyaeta  ku ayana globalilsasi pendidikan tinggi   kulantaran pemerintah Indonesia geus ngamedalkeun Undang-Undang Penanaman Modal anyar nu eusina geus ngaluarkeun sektor pendidikan,tina “ negative list “ hartina saha bae,ti nagara mana wae  dimeunangkeun  pikeun muka sagala jenjang sakola di Indonedesia.  Ari  Faktor sejenna nu kudu

Milangkala Kopertis Wilayah IV Ka 49

Dina raraga milangkala atawa  mieling Hari Ulang Taun (HUT) Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten nu ka 49 ceuk Ketua Panitia HUT Drs.Wahyudin Tahedi,M.Si nu oge salaku Kepala Bidang Kelembagaan & Informasi Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten saperti diberitakeun Koran Giwangkara  direuah-reuah pertandingan  Tenis Meja Tunggal Putra dilaksanakeun tanggal 20 nepi ka 22 Oktober  2017 di Gelanggang Olah Raga (GOR)  Bulutangkis SESKO TNI Jl.Martanegara No.11 Bandung.  Ari Bulu Tangkis  dilaksanakeun  20 Oktober 2017 di GOR Kopertis  Wilayah IV JL.P.H.H Mustafa No.38 Bandung jeung  Gerak Jalan ( Putra-Putri) dilaksanakeun 28 Oktobeber 2017 di Gedong Diklat Kopertis Wilayah IV Jl.Raya Jatinangor

Pramuka Mere Kagiatan Positif, Konstruktif Jeung Edukatif

Gerakan Pramuka mere kasempetan ka mahasiswa Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD)  Bandung pikeun  ngalakukeun kagiatan positif, konstruktif, jeung  edukatif. “Lian ti kitu  kagiatan pendidikan kepramukaan oge  mere pangaweruh  jeung  pengalaman praktis ..dina tarekah nyitak mahasiswa salaku generasi ngora nu masih  gede  wawanenna turta sumanget jeug kreatifitasna  pikeun kamajuan bangsa jeung nagara”.Ceuk Rektor UIN SGD Bandung, Prof. Dr. H. Mahmud, M.Si dibarengan Ketua Gudep 23.002 Dr.Andewi Suhartini,M.Ag,Kepala Biro Administrasi Akademik Kemahasiswaan & Kerja Sama Dr.H. Jaenuddin M.Ag jeung Kasubag Humas UIN SGD Bandung Drs.H.Rohman Setiaman saperti 

Koperasi Pegawai SMAN 22 Bandung Boga Usaha Toko & ATK Hasilna Ngaronjat

Ketua Primer Koperasi Pegawai (Kopeg) SMA Negeri 22 kota Bandung Periode 2016-2018 Dra.Kartini netelakeun kondisi organisasi jeung kalembagaan Kopeg SMAN 22 di Jl.Rajamantri Kulon No.17 A ,kota Bandung ayeuna cukup solid,kokoh, kompak turta struktur jeung pembagian peran dina kapangurusan cukup jelas  nu akhirna mampu ngarojong kalaksanakeunnana sagala rupa  kagiatan organisasi.“ Perangkat Organisasi Kopeg SMAN 22 Bandung ngawengku Rapat Anggota,Pengurus jeung karyawan lumangsung aya dina kalancaran turta efektif “.Ceuk Kartini netelakeun ka Koran  Giwangkara sawatara waktu katukang dijejeran  rengrengan  pengurus Sekretaris J.Aris Setiawan, Bendahara Lena