Dr.H.Dedi Herawadi : Program Kepsek Ngawujudkeun Sakola Efektif Di Tilu SMPN Kota Bandung

Kawijaksanaan Dinas Pendidikan kota Bandung  jeung program kapamingpinan sakola dina ngawujudkeun sakola efektif di tilu SMPN kota Bandung nyaeta  di SMPN 5,SMPN 2 jeung di SMPN 4  l umangsung hasilna  hade luyu Salengkapna

Gubernur Jabar Ngaresmikeun Tilu Prodi Anyar Ikopin

Gubernur Jawa Barat Dr.H. Ahmad Heryawan,Lc dibarengan Rektor Institut  Koperasi Indonesia (Ikopin)  Dr. Ir. H.Burhanudin Abdullah MA ,Senen 28 Maret 2016 di kampus Ikopin Jatinangor  ngaresmikeun muka tilu program studi (prodi) anyar Salengkapna

UIN SGD Perlu Ngalarapkeun Jeung Tungtunan Zaman

Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung panceg umurna  48 taun.Loba hal geus dilakukeun tarekah pikeun   ngasejajarkeun dirina jeung Perguruan Tinggi sejenna  boh di level nasional,regional nyakitu deui internasional pikeun  Salengkapna

164 Mahasiswa Stiepar Rengse Miluan KLP Di Bali

Aya 164  mahasiswa Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Pariwisata (Stiepar) Yapari Aktripa  geus rengse miluan kagiatan Kuliah Lapangan Pariwisata (KLP) di Bali . Kitu ceuk Dra.Nova Riana M.Si salaku Ketua Panitia KLP Bali Salengkapna

Wisuda Uninus Ka 59

Universitas Islam Nusantara (Uninus) rek ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda Sarjana,Magister jeung Doktor ka 58 Tahun Akademik 2015-2016 dilaksanakeun poe Rebo 18 Mei 2016/11 Syaban 1437 H ti mimiti jam : 07.00 isuk-isuk Salengkapna

Dr.H.Dedi Herawadi : Program Kepsek Ngawujudkeun Sakola Efektif Di Tilu SMPN Kota Bandung

Kawijaksanaan Dinas Pendidikan kota Bandung  jeung program kapamingpinan sakola dina ngawujudkeun sakola efektif di tilu SMPN kota Bandung nyaeta  di SMPN 5,SMPN 2 jeung di SMPN 4  l umangsung hasilna  hade luyu jeung nu diharepkeun  “ Kaberhasilan  ngawujudkeun sakola efektif ditujukeun ku  saruana ayana   dilakukeun boh salaku kepala sakola salaku pembangkit motivasi (motivator) nyakitu deui Kepsek salaku ngamekarkeun Sumber Daya Manusia (SDM) nyakitu deui Kepsek  salaku pendelegasi nu boga  wewenang  tangggungjawab  sarta Kepsek salaku pengawas jeung nu boga  tujuan “.ceuk Dr.H.Dedi Herawadi salaku Kepala Bagian Umum PPPPTKIPA (Pusat Pengembangan Pemberdayaan Pendidik & Tenaga Kependidikan IPA) waktu

Gubernur Jabar Ngaresmikeun Tilu Prodi Anyar Ikopin

Gubernur Jawa Barat Dr.H. Ahmad Heryawan,Lc dibarengan Rektor Institut  Koperasi Indonesia (Ikopin)  Dr. Ir. H.Burhanudin Abdullah MA ,Senen 28 Maret 2016 di kampus Ikopin Jatinangor  ngaresmikeun muka tilu program studi (prodi) anyar Ikopin dina acara Launching atawa peluncuran Program Studi  S-1 Akutansi,S1 Ekonomi Syariah jeung D-3  Keuangan Perbankan.. Dina ieu kasempetan  hadir Muliaman D.Hadad,Ph.D  salaku Ketua Dewan

UIN SGD Perlu Ngalarapkeun Jeung Tungtunan Zaman

Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung panceg umurna  48 taun.Loba hal geus dilakukeun tarekah pikeun   ngasejajarkeun dirina jeung Perguruan Tinggi sejenna  boh di level nasional,regional nyakitu deui internasional pikeun  ngudag  cita-citana jadi Universita Islam Negeri unggul jeung kompetitif di Asean taun 2025 mibanda basis wahyu memandu ilmu dina bingkai akhlak al karimah. Bingkai akhlak al karimah jadi kacida penting kulantaran kiwari para ilmuwan lain ngan ditungtut pikeun ngamekarkeun jeung nimukeun  ilmu anyar,tapi oge para ilmuwan ditagih pikeun salawasna boga tanggungjawab ku kamungkinan  jeung akibat tina hasil timuanna (context of discovery) sangkan jadi rahmat pikeun sakabeh alam. Kitu

164 Mahasiswa Stiepar Rengse Miluan KLP Di Bali

Aya 164  mahasiswa Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Pariwisata (Stiepar) Yapari Aktripa  geus rengse miluan kagiatan Kuliah Lapangan Pariwisata (KLP) di Bali . Kitu ceuk Dra.Nova Riana M.Si salaku Ketua Panitia KLP Bali nu oge salaku Wakil Ketua II Bidang Administrasi Umum,SDM & Keuangan saperti diberitakeun

Wisuda Uninus Ka 59

Universitas Islam Nusantara (Uninus) rek ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda Sarjana,Magister jeung Doktor ka 58 Tahun Akademik 2015-2016 dilaksanakeun poe Rebo 18 Mei 2016/11 Syaban 1437 H ti mimiti jam : 07.00 isuk-isuk nepi ka rengse di Gedong BCC (Bandung Convention Center) Jl.Soekarno-Hatta No.354 Bandung 40235 Telp (022) 91697200. “ Samemeh acara wisuda dilaksanakeun heula Gladiresik poe Salasa 17 Mei 2016/10 Syaban 1437 H ti mimiti jam 01.00 beurang nepi ka rengse “. ceuk Dr.H.Husen Saeful Insan M.M.Pd salaku Ketua Panitia Wisuda ka 59 nu oge salaku Wakil Rektor I