Dr.Astri Riani Dewi S.Pd,M.Si : Kepala Sekolah Di Madrasah Perlu Mibanda Lima Dimensi Kompetensi

Kepemingpinan kepala sekolah di  madrasah kacida mangaruhan sacara signifikan kana produktivitas Madrasah Tsnawiyah (MTs) total pengaruhna sajumlah 21,34 % ngawengku tina pangaruh langsung lobana 7,69 % sarta 13,65 %  ngarupakeun pengaruh henteu Salengkapna

Ngatur Tempat Diuk Kacida Penting Dina Keprotokolan

Ketua Panitia Bimbingan Teknis Keprotokolan pikeun tenaga teknis administrasi  Perguruan Tinggi Swasta (PTS) di  lingkungan  Kopertis IV Sudirman S.Sos  nu oge salaku  Kepala Sub Bagian Tata Usaha Kopertis IV  dina kagiatan acara Bimbingan Salengkapna

Dies Natalis Ka 53 & Wisuda STBA Yapari ABA Bandung

Sekolah Tinggi Bahasa Asing (STBA) Yapari ABA Bandung kampusna di Jl.Cihampelas No.194 Bandung saperti diberitakeun Koran Giwangkara poe Rebo 26 Oktober 2016 lumangsung di Graha Bhayangkara Jl.Cicendo No.29 Bandung  ngalaksanakeun Sidang Terbuka Senat  Salengkapna

Workshop Implementasi Sistem Penjaminan Mutu Internal PTS Kopertis IV

Koordinator Kopertis  Wilayah IV Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim Halim M.Sc Dijejeran Ketua Panitiana Drs.Wahyudin Tahedi M.Si saperti diberitakeun Koran Giwangkara  netelakeun Kopertis IV ngayakeun kagiatan acara Workshop Implementasi Sistem Penjaminan Mutu Internal Salengkapna

Wisuda Uninus Ka 60

Universitas Islam Nusantara(Uninus)  ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda Sarjana,Magister jeung Doktor ka 60 Taun Akademik 2016-2017 dilaksanakeun  poe Saptu 3 Desember 2016 ti mimiti jam 07.00 isuk-isuk nepi ka rengselumangsung di Gedong Aula Salengkapna

Dr.Astri Riani Dewi S.Pd,M.Si : Kepala Sekolah Di Madrasah Perlu Mibanda Lima Dimensi Kompetensi

Kepemingpinan kepala sekolah di  madrasah kacida mangaruhan sacara signifikan kana produktivitas Madrasah Tsnawiyah (MTs) total pengaruhna sajumlah 21,34 % ngawengku tina pangaruh langsung lobana 7,69 % sarta 13,65 %  ngarupakeun pengaruh henteu langsung.Oge budaya madrasah mangaruhan  27,57 % diantarana 10,85 % pangaruh langsung jeung  henteu langsung 16,73 %  sarta kinerja professional guru gedena sajumlah 29,03% ngawengku 11,58 % pangaruh langsung jeung 17,45 % pangaruh henteu langsung. Pernyataan ieu ngarupakeun dumasar analisa  kasimpula balitungan statistik turta panalungtikan hipotesis parsial didugikeun Dr.Astri Riani Dewi S.Pd,M.Si waktu mertahankeun disertasi judulna “ Pengaruh Kepepemimpinan Kepala Madrasah,Budaya Madrasah Dan Kinerja Guru Teerhadap Produktivitas

Ngatur Tempat Diuk Kacida Penting Dina Keprotokolan

Ketua Panitia Bimbingan Teknis Keprotokolan pikeun tenaga teknis administrasi  Perguruan Tinggi Swasta (PTS) di  lingkungan  Kopertis IV Sudirman S.Sos  nu oge salaku  Kepala Sub Bagian Tata Usaha Kopertis IV  dina kagiatan acara Bimbingan Teknis Keprotokolan  Kopertis Taun 2016  poe Salasa 18 Oktober 2016  pabeubeurang ngalaporkeun lian ti ngawilujengkeun sumping  turta nganuhunkeun  ka 75 peserta  miluan bimbingan teknis keprotokolan  oge teu hilap nganuhunkeun ka  Bapak Koordinator Kopertis IV  Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim  Halim M.Sc  ngadugikeun biantarana  sakalian muka acarana.  Numutkeun Sudirman saperti diberitakeun Koran Giwangkara   kagiatan lumangsung

Dies Natalis Ka 53 & Wisuda STBA Yapari ABA Bandung

Sekolah Tinggi Bahasa Asing (STBA) Yapari ABA Bandung kampusna di Jl.Cihampelas No.194 Bandung saperti diberitakeun Koran Giwangkara poe Rebo 26 Oktober 2016 lumangsung di Graha Bhayangkara Jl.Cicendo No.29 Bandung  ngalaksanakeun Sidang Terbuka Senat 

Workshop Implementasi Sistem Penjaminan Mutu Internal PTS Kopertis IV

Koordinator Kopertis  Wilayah IV Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim Halim M.Sc Dijejeran Ketua Panitiana Drs.Wahyudin Tahedi M.Si saperti diberitakeun Koran Giwangkara  netelakeun Kopertis IV ngayakeun kagiatan acara Workshop Implementasi Sistem Penjaminan Mutu Internal

Wisuda Uninus Ka 60

Universitas Islam Nusantara(Uninus)  ngalaksanakeun kagiatan acara wisuda Sarjana,Magister jeung Doktor ka 60 Taun Akademik 2016-2017 dilaksanakeun  poe Saptu 3 Desember 2016 ti mimiti jam 07.00 isuk-isuk nepi ka rengselumangsung di Gedong Aula Uninus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung. “ Samemeh  acara  wisuda dilaksanakeun heula Gladiresik  poe Jumaah 2 Desember 2016 ti jam 07.00 nepi ka rengse”.Ceuk Dr.H.Husen Saeful Insan,M.M.Pd salaku Ketua PanitiaWisuda nu oge salaku Wakil Rektor I Uninus dijejeran Kepala Biro Humas Uninus